La Ligna - Privacy Statement

Privacy Statement


Inleiding

Voor La Ligna is het van groot belang dat klantgegevens zorgvuldig worden verwerkt. De klantgegevens worden dan ook met de grootst mogelijk zorg behandeld en beveiligd. La Ligna houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt aan een zorgvuldige gegevensverwerking.
 
De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is La Ligna, Flevolaan 21a, 1382JX Weesp. De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens, te Den Haag.
 
 

Verwerking van persoonsgegevens

La Ligna legt klantgegevens vast, wanneer u klant bent van La Ligna. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, legt La Ligna klantgegevens vast door middel van een klantenkaart of wanneer u contact heeft met La Ligna. La Ligna gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van een overeenkomst, het klantenkaartprogramma, (extra) service en om u op de hoogte te houden van bijvoorbeeld de start van een nieuwe collectie of extra kortingen. Daarnaast kan La Ligna u informeren over producten en diensten van zorgvuldig geselecteerde partners die voor u relevant kunnen zijn. Indien u geen prijs stelt op informatie van La Ligna of u wilt de toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres intrekken, dan kunt u dit schriftelijk melden bij: La Ligna, Flevolaan 21a 1382 JX Weesp of per e-mail aan klantenservice@laligna.nl.
 
 

Clickgedrag

Op de website van La Ligna worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zonder dat deze bezoekers identificeren, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan La Ligna haar dienstverlening aan haar klanten verder optimaliseren.

 

Gebruik van Cookies

La Ligna maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. La Ligna maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website van La Ligna voor u gemakkelijker te maken.
 
Daarnaast maakt La Ligna ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen, de volgende keer dat u op de website langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

La Ligna maakt tevens gebruik van remarketing. Wanneer u een bezoek heeft gebracht aan de website van La Ligna is de kans aanwezig dat u daarna tijdens het bezoeken van andere websites advertenties van La Ligna te zien krijgt. Op deze manier hebben wij de mogelijkheid om u op de hoogte te houden van onze nieuwste collectie en laatste acties.  Wilt u liever geen reclame-uitingen zien van La Ligna tijdens het bezoeken van andere sites? Dan kunt u zich afmelden door uw Google Ads Instellingen aan te passen.
 

La Ligna en andere websites

Op de website van La Ligna treft u een aantal links aan naar andere websites. La Ligna kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.
 

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan La Ligna, Flevolaan 21a 1382 JX Weesp of per e-mail aan klantenservice@laligna.nl.
 
 

Wijzigingen

La Ligna behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van La Ligna.
 
Weesp, 2016